Valentijn
CULINAIR GENIETEN
Op vrijdagavond 14/02 is enkel het volledige menu verkrijgbaar
MENU VALENTIJN
NOORDZEEKRAB
Knolselder – zure room en kafir – pesto van bieslook en dragon
❦❦❦
SKREI
Broccoli – spinazie – Idiazabal
❦❦❦
ST-JAKOBSVRUCHT
Ganzenlever soepje – aardpeer – hand van Boeddha citrus
❦❦❦
PLUMA “Ibérico Bellota”
Eikhaas – gekarameliseerde sjalotten – smeuïge aardappelpuree – bordelaise
❦❦❦
ANANAS
Pistasche – kokosijs – Zacapa rum
Menu Culinair Genieten | € 98 |
Wijnen t.e.m. hoofdgerecht | € 40 |
Wijnen BOB formule | € 30 |
Artisanale Kaas | |
Kazen geaffineerd door kaasmeester Van Tricht | |
Artisanale kaas i.p.v. dessert | € 10 |
Artisanale kaas vóór dessert | € 18 |
Gezien alle bereidingen in éénzelfde keuken worden uitgevoerd, kunnen we nooit uitsluiten dat er sporen vande 14 allergenen aanwezig zijn.
BELANGRIJK:
Gelieve ons bij reservatie op de hoogte te brengen van eventuele allergieën of vegetarische aanpassingen alsook uw menukeuze mee te delen, alleen dan is het voor ons enigszins mogelijk een alternatief aan te bieden.
Alvast dank bij voorbaat!