Menu
Culinair Genieten menu
Menu tot en met 23/03/2025
Op zaterdagavond is enkel het 5 gangen menu verkrijgbaar
NOORDZEEKRAB
Knolselder – zure room en kaffir – bieslook en dragon
❦❦❦
SKREI
Broccoli – spinazie – Idiazabal
❦❦❦
*ST-JAKOBSVRUCHT
Ganzenlever soepje – aardpeer – hand van Boeddha citrus
❦❦❦
PLUMA “Ibérico Bellota”
Eikhaas – gekarameliseerde sjalotten – smeuïge aardappelpuree – bordelaise
❦❦❦
ANANAS
Pistache – kokosijs – Rum
Menu Culinair Genieten | 5 gangen Volledig menu |
€ 98 |
Passende wijnen t.e.m. hoofdgerecht | € 40 |
Passende wijnen BOB formule | € 30 |
Menu Culinair Genieten | 4 gangen *Menu zonder Sterretje |
€ 78 |
Passende wijnen t.e.m. hoofdgerecht | € 35 |
Passende wijnen BOB formule | € 25 |
Artisanale Kaas | |
Kazen geaffineerd door kaasmeester Van Tricht | |
Artisanale kaas i.p.v. dessert | € 10 |
Artisanale kaas vóór dessert | € 18 |
Heb je vegetarische wensen of een voedselallergie (beperkte aanpassingen mogelijk)? Gelieve dit zeker door te geven bij uw reservatie, zo kunnen we voor u een aangepast menu of gerecht samenstellen. Het Culinair Genieten Menu is mogelijk op vrijdagavond | zaterdagmiddag | zaterdagavond |zondagmiddag. ‘S middags (niet op zondag) serveren wij een verzorgde middaglunch die steeds is samengesteld met dagverse seizoensingrediënten!
Op zaterdagavond serveren wij enkel het Culinair Genieten Menu 5 gangen.